Salsagozza

OVER SALSAGOZZA

Salsa is dan ook geen statische dans, maar stimuleert juist beweging en vooral plezier hebben in het dansen met elkaar. Dit is de essentie waar Salsagozza voor staat. ‘Gozar’ in het Spaans betekent genieten en je gewoon heerlijk amuseren. Bij Salsagozza mag het dan ook allemaal iets gekker en losser zijn, het gaat er uiteindelijk om niet enkel de salsa te leren maar ook echt het plezier te beleven waar deze dans voor staat en te proeven van de rijke salsacultuur.


Iedereen loves salsa! Al is het nu de dans, in de vorm van de saus of de verleidelijke salsa muziek die je bedoelt… Met salsa you never can go wrong!


Als we aan de salsa denken, denken we vaak aan een passionele dans, de zwoele tonen van heerlijk ritmische muziek en warme stranden met de zonsondergang op de achtergrond.


De salsa heeft een Zuid-Amerikaanse oorsprong en zou in de jaren 20 ontstaan zijn, voornamelijk bepaald door Cubaanse invloeden. Het verhaal gaat dat Latino’s, die gekend staan om hun ongekend gevoel voor ritme, tijdens hete zomeravonden bijeenkwamen op langgestrekte stranden en elkaar op het ritme van de golven leerden dansen. Salsa is meer dan enkel een dans, het heeft een geheel eigen cultuur, muziek en techniek en bracht toen in de jaren 20 en nu nog steeds mensen dichter bij elkaar.
D'LOVE BAND

DANIEL LOPEZ MONTEJO

Instructeur bij Salsagozza & Zanger

CONTACT


 Onze Facebookpagina

Email:salsagozza@gmail.com

GSM: 0032484763515


ONZE LOCATIES


Bodyworld 

Tinstraat 42 

2580 Putte


De Sporthal (sportlokaal)

Lostraat 48a

2220 Heist-op-den-Berg


De Krekel

Dorp 65

2820 Bonheiden


CC De Factorij 

(zaal chantraine)

Willem Lambertstraat 10

1930 Zaventem

parking (Keibergstraat)


Bij Mémé en Pépé

Hoeksken 5

9280 Lebbeke (wieze)